Lid worden

De contributie van de Historische Kring Hoogeveen bedraagt € 18 per jaar. Voor de leden in het buitenland wordt de contributie verhoogd met de extra portokosten. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een kalenderjaar en wordt automatisch verlengd.
Het opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk te geschieden voor 1 december bij de ledenadministrateur, een maand voor de aanvang van de nieuwe abonnementsperiode.
Leden kunnen deelnemen aan de activiteiten van de vereniging en hebben gratis toegang tot de kringavonden, die vier keer per jaar worden gehouden.

Om u aan te melden als lid kunt u een mail sturen naar dhr E. Duinkerken, klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een nieuwe mail te openen. Vermeld in deze mail: naam, adres, postcode en woonplaats.

Tevens verzoeken wij u een doorlopende SEPA machtiging in te vullen voor het innen van de contributie. Het is voor de vereniging en voor u de voordeligste de gemakkelijkste methode. Wij doen daarom een vriendelijk verzoek aan onze leden om hieraan mee te werken.

Hier kunt u de machtiging printen. Vul deze in en stuur hem na ondertekening naar:

Historische Kring Hoogeveen
Antwoordnummer 560