Jongste Veenmol

Wanneer u op het onderstaande artikel klikt krijgt u het volledige pdf-bestand van het krantenartikel over de Veenmol 2021-2

Pagina Veenmol in de Hoogeveensche Courant

Vier keer per jaar geeft de Historische Kring Hoogeveen het blad de Veenmol uit voor haar leden. De Hoogeveensche Courant heeft hier jarenlang aandacht aan besteed door op een hele pagina een impressie te geven van deze ‘Veenmollen’. Op die manier konden ook niet-leden een indruk krijgen van wat er zoal geschreven wordt in het blad.

Helaas heeft men besloten om de Veenmolpagina niet meer te plaatsen in de Hoogeveensche Courant. Jammer voor de mensen die deze pagina altijd met plezier hebben gelezen. Maar, daar is een oplossing voor. Als je lid wordt van de Historische Kring Hoogeveen krijg je de volledige Veenmol vier keer per jaar in de brievenbus. Een lidmaatschap kost € 18,00 per jaar. Hiervoor krijg je meer dan alleen de Veenmol. Je mag ook vier keer per jaar (met een introducee) naar een Kringavond of –middag in Theater De Tamboer en als er een boek wordt uitgegeven door de HKH is deze ook gratis voor de leden. Ook organiseert de HKH jaarlijks een excursie voor haar leden.

Lid worden kan heel eenvoudig digitaal via https://historischekringhoogeveen.nl/1/doel-van-de-vereniging/inschrijfformulier

Vaste rubrieken
- Historiael van de redactie
- Van de voorzitter
- Uitnodiging kringavond
- Nieuwe leden
- Nieuw in archief en bibliotheek
- Reacties op eerder geplaatste artikelen
- Zoekplaatjes

De Veenmol is voor 6 euro te koop bij de ledenadministrateur, boekhandel !Pet, de Bibliotheek en in de bibliotheek van de Historische Kring Hoogeveen.