InschrijfformulierDe gegevens vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de Historische Kring Hoogeveen. Zie hiervoor ook onze Privacy verklaring (AVG).

Vul svp uw voornaam of voorletter(s) in.

Invalid Input

Vul svp uw achternaam in.

/ / Kies svp uw geboortedatum.

Vul svp in of u een man of een vrouw bent.

Vul svp uw adres (straat en huisnummer) in.

Vul svp uw postcode in. Bijvoorbeeld: 7907 CD.

Vul svp uw woonplaats in.

Vul svp uw telefoonnummer in. Bijvoorbeeld: (0528) 236035.

Vul svp uw mobiele telefoonnummer in. Bijvoorbeeld: (06) 12345678.

Vul hier svp uw email adres in.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Please let us know your message.

Door het versturen van dit inschrijfformulier geeft u toestemming aan de Historische Kring Hoogeveen om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens contributie. Daarnaast machtigt u uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de Historische Kring Hoogeveen. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Incassant is: Historische Kring Hoogeveen, Schutstraat 167, 7907 CD Hoogeveen, Nederland. Incassant-ID is: NL53ZZZ400475520000 met kenmerk: "contributie".

Na het verzenden van dit formulier ontvangt u een e-mail. Pas dan is de inschrijving definitief en heeft u de Historische Kring Hoogeveen gemachtigd voor incasso. Heeft u binnen 5 minuten geen mail ontvangen? Check dan s.v.p. uw spambox.